Jimmy Choo ShoesJimmy Choo SaleJimmy Choo OutletJimmy Choo ShopJimmy Choo OnlineJimmy Choo BootsJimmy Choo Bridal ShoesJimmy Choo FlatsJimmy Choo SandalsJimmy Choo SlingbacksJimmy Choo WedgesJimmy Choo ShoesJimmy Choo SaleJimmy Choo OutletJimmy Choo OnlineJimmy Choo BootsJimmy Choo Bridal ShoesJimmy Choo SandalsJimmy Choo SlingbacksJimmy Choo Wedges

Feb
14

Cum a fost la din On în Off 4 la Cluj

După cum vă ziceam și aici, sâmbătă a fost ediția a 4-a a evenimentului din ON în OFF organizat de TVdece (cărora le mulțumesc pe această cale).

Speaker-ul evenimentului a fost Dragoș Alexa, un tip care m-a impresionat prin câteva chestii „banale” pe care le-a făcut înainte de eveniment. De exemplu și-a făcut timp să ne citească blogurile pentru a nu fi pe dinafară când vorbește cu noi (asta pentru că la final a avut „5 minute” pentru fiecare în parte – sugestii, discuții etc.). Ne-a memorat cât de cât fețele astfel încât omul știa deja că eu sunt injineru chiar dacă nu mă mai văzuse până atunci:)

Prin prezentarea, foarte mișto de altfel, a strecurat desigur metode banale de blog branding, lucruri pe care le știm cu toții dar pe care nu le facem tot timpul. După chiar el a declarat: „Nu există blogger în România care să le aplice pe toate!”. Dacă modul de organizare a prezentării mi-a dat de înțeles că nu e la primul eveniment la care vorbește, cursivitatea discursului m-a uimit de-a dreptul. Chiar dacă Gaben îl întrerupea din când în când, Dragoș reușea de fiecare dată să-și reia idee lăsată în suspensie:).

Așadar alături de Ciulea – Gaben – Makavelis – Aroneţ – Ioana – 0Gaza – Tibi Fărcaş – Cristina  Andrei Taloş – Katai Robi Sigina Lorand Zăineasca Marius Rusu și desigur TVdece (dacă am omis pe cineva scuze) mi-am pus întrebarea adresată de Dragoș: „Dacă în România sunt aproximativ 4 milioane de utilizatori, de ce niciun blogger nu are 50 de mii de cititori pe zi?”

Chiar așa ce răspuns aveți la întrebarea asta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...