Jimmy Choo ShoesJimmy Choo SaleJimmy Choo OutletJimmy Choo ShopJimmy Choo OnlineJimmy Choo BootsJimmy Choo Bridal ShoesJimmy Choo FlatsJimmy Choo SandalsJimmy Choo SlingbacksJimmy Choo WedgesJimmy Choo ShoesJimmy Choo SaleJimmy Choo OutletJimmy Choo OnlineJimmy Choo BootsJimmy Choo Bridal ShoesJimmy Choo SandalsJimmy Choo SlingbacksJimmy Choo Wedges

May
23

Festivalul de Internet de la Braşov

După cum a zis şi nenea Chinezu’ la el pe tarla, Braşovul a început să arate că are o comunitate online potentă dornică să se implice în tăt felul de proiecte interesante. Ca un făcut mai avem şi evenimente pe măsură venite parcă să completeze hora socială.

Drumul mingii, Timişoreana şi filmul făcut din poze

Chiar dacă m-am emoţionat când am văzut videoclipul realizat de băieţii de la Social Media Braşov pentru campania Drumul Mingii a celor de la Timisoreana, n-o să bat mult apa în piuă pentru că au făcut-o alţii (Rivionze, Manu, Marius, iBălan). Cu această ocazie vă poftesc pe la ei să vă benoclaţi la minunăţia de clip (nu-i aşa că melodia vă ridică părul pe mână? – care aveţi desigur). Tot pe la ei găseşti restul detaliilor legate de eveniment şi alte nebunii mai mult sau mai puţin picante.

Ciripeli pe Transalpina

Bloghiță s-a gândit într-o noapte când îi dădeau lacrimile de la atâta webdesign că ar fi tare să dea nişte tweet-uri de unde nici moş crăciun nu-şi dă check in pe FourSquare şi anume Transalpina. Pe scurt: băieţii merg la 2150 m altitudine (după spusele lui Bloghiţă) cu maşinile, apasă pe declanşatorul de la aparatul foto şi apoi o să ne spună cum a fost. Interesantă metodă de a te şi cunoaşte cu cei cu care ciripeşti zilnic dar nu le-ai văzut poate niciodată mecla. Să aveţi o basculantă de distracţie bă.
Sunt curios dacă o să facă cineva vreo locaţie pentru FourSquare totuşi:)

Festivalul de Internet de la Braşov

Ia spune tu cum îţi sună GeekMeet bine nu? Mai ales că sloganul lor „Brasovul fata in fata cu Geeks din intreaga lume. Cum reacţionăm?” îţi trezeşte curiozitatea. Acolo vor fi prezenţi şi cei de la Webcrumbz.net (nu toţi doar câţiva) şi îţi vor spune cum stă treaba cu online-u’ şi alte chestii de genul ăsta (tehnice sau nu). Pentru că au potenţial şi îi ţine, webcrumbzii vor mai fi şi la Arena Ursilor, care din câte am înţeles e o chestie foarte serioasă cu care nu te joci dom’le, nu de alta dar implică bani, mulţi bani pentru cei mai buni dintre voi. Desigur mai sunt şi alte evenimente pe listă. V-am trezit curiozitatea? Păi daţi cu clicu pe site-ul oficial Online Business Forum şi potoliţi-vă setea de cunoaştere.

Festivalul durează atât de mult (ia uite aici) încât nu ai cum să nu vrei să mergi la ceva de pe acolo. Eu de exemplu sigur o să-mi pre-umblu fizicul impresionant pe la GeekMeet. Poate mă şi văd cu unii dintre voi pe acolo. Mi-ar fi plăcut să mai merg la nişte nebunii de pe acolo dar îmi iau zborul spre cluj unde vor fi nişte super evenimente în timpul weekendului.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...