Jimmy Choo ShoesJimmy Choo SaleJimmy Choo OutletJimmy Choo ShopJimmy Choo OnlineJimmy Choo BootsJimmy Choo Bridal ShoesJimmy Choo FlatsJimmy Choo SandalsJimmy Choo SlingbacksJimmy Choo WedgesJimmy Choo ShoesJimmy Choo SaleJimmy Choo OutletJimmy Choo OnlineJimmy Choo BootsJimmy Choo Bridal ShoesJimmy Choo SandalsJimmy Choo SlingbacksJimmy Choo Wedges

May
02

drinkteamro loveşte din nou

Trâmbiţe şi surle, nebunie, sfinţi şi repere religioase, suc de mere, morcovi şi alte fructe/legume, oameni bestiali, muzică bună şi un weekend pe cinste, asta a însemnat #bustenitweetmeet-ul de 1 mai. Ca şi la #springtweetmeet-ul de la Cluj acu’ îmi pare rău că s-a terminat.
De data asta nu voi mai încerca o ordine cronologică pentru că ultima n-a ieşit prea bine din cauza efectului sucului de mere şi a unor fluturaşi care s-au instalat pe neaşteptate în stomac. Pentru mine şi încă vreo câţiva DrinkTeamRO-işti totul a început de Joi seara la o cafea (desigur în cafetecă) cu Flavia, Miruna, Cucu, Radu iBalan şi Puiu Alexandru. Toţi oameni faini şi vorbăreţi din cale afară. După ce „stomecele” clujenilor o început să cânte a foame ne-am mutat cu alaiul în Sergiana, locul de desfătare gastronomică. Cum planetele nu s-au aliniat prea bine unii dintre noi o trebuit să plece acasă lăsând restul găştii în aburi de mâncare bună şi iz de bere nefiltrată.

Vineri am început cu o cafea la reşedinţa personală, cafea care, după spusele lui iBălan (fanul Apple nr 1), a fost demenţială. Pentru că mireasma era foarte puternică au intrat pe geam ca-n reclama de la Jacobs şi Olguţa cu Sorin. În fine, am pornit spre locul unde urma destrăbălul total (cu bilet că mi-e oarecum naşpa să merg cu naşul). Ne-am strâns destul de repede şi ne-am pus pe băut suc de morcovi după care am plecat să luăm de mâncare pentru că foamea era mare. Din păcate la Buşteni noţiunea de ceaun se traduce printr-o chestie mică prea mică pentru 20 de oameni câţi eram. Din acest motiv am plecat cu Cezar să căutăm prin vecini. După juma’ de ceas ne-am întors cu coada între picioare şi o oală de ciorbă de la proprietari. Mai toată lumea s-a băgat la curăţat legume, fetele au sărit desigur pe morcovi iar după ceva vreme aveam în faţă un morman de legume ce promitea multe. Fotograful oficial al evenimentului, Adrian Holerga alături de tata adoptiv, Ciulea au făcut exclusiv în exclusivitate numai pe ciulea.ro un foc de toată frumuseţea. Recunosc cu mâna pe inimă că de la sucul de pere am uitat de tocana de pe foc. Dar s-au găsit voluntari care să aibă grijă de tot. Când m-am dezmeticit totul era deja gata şi pe deasupra şi bun. Le mulţumesc participanţilor la curăţat şi celor care mi-au continuat visul culinar (se ştiu ei). Desigur seara s-a încheiat pe ritmuri de muzică de calitate (Andre, Bambi, Valahia) şi multe combinaţii între piureuri de fructe şi sucuri naturale de prune şi morcov.

Sâmbăta ne-am grupat la un restaurant la doi paşi de cabana noastră unde l-am entuziasmat atât de tare pe chelnerică încât ne-o promis că ne face karaoke seara. Probabil că ne şi vedea cântând pe terasă şi clienţii curgând pe uşile restaurantului. Din păcate când am mers seara acolo era închis aşa că ne-am făcut de lucru la frumoasa noastră cabană. Am uitat să zic de ratota pe care am mâncat-o la restaurant. Dacă nu ştiţi ce e aia daţi un sărci pe gugăl.

În fine am plecat cu tata la cumpărături unde i-am observat cu admiraţie calităţile de negociator (legumele au fost uşor reduse ca preţ). Din păcate la carne nu a mers şmecheria cu reducerea dar per total a fost ok. Nu mai are rost să zic cât de super mega bestial a ieşit grătarul acompaniat de o salată demenţială. Cât timp grătarul se făcea prin puterea minţii o parte din noi ne-am încins picioarele la un tenis adevărat unde, nu că aş vrea să mă laud, dar am câştigat o grămadă de meciuri. Desigur cu nervii de rigoare când am pierdut eu cred că a fost o competiţie pe cinste.

Fie omul cât de mic după  masă, aleargă un pic, ceea ce am şi făcut. Am încropit un meci de fotbal între noi, meci care s-a lăsat la final cu şedinţă foto de ţopăituri. Sunt sigur că Holerga nu mai vede bine după ce a surprins un cadru „mai aparte”. O să spun despre el doar cu acordul lui Dogdan Băscălescu. Seara a venit şi o dată cu ea şi frigul care ne-a ţinut în casă unde desigur am „degustat” niscaiva cocktail-uri spirtoase fructoase şi gustoase. Hore, sârbe şi alte dansuri stropite cu licori magice şi râsete nebune.

Duminica a venit pe neaşteptate şi o dată cu ea şi timpul ca unii dintre noi să plece acasă. Nu vreau să exagerez dar mi s-o rupt ceva în mine în momentul în care familia Ciulea împreună cu Flavia, Beşliu şi Palatcaş au plecat. Noroc cu momentul de maxim amuzament în care moldoveanca noastră preferată Rocsana cu CS căuta „suveniruri”. Sincer dacă ciulea mobilul mai stătea mult acolo pleca doar cu volanul în mână şi şasiul ca-n the Flintstones. După plecarea lor am luat cu asalt leagănul de lângă râu unde împreună cu ceilalţi am mai tras de timp până când trebuia să plecăm. Între timp am făcut şi un pic de curăţenie (moldoveanca mi-o luase înainte de dimineaţă la capitolul ăsta).

menţiune: dacă am omis ceva vă cer scuze dar gândul mi-e departe şi nu-mi dă pace motiv pentru care mi-a şi luat o grămadă de timp să scriu tot ce e aici. Trageţi-mă de mânecă şi adaug/rectific după caz.

Gara din Buşteni părea neprimitoare, am urât-o pentru câteva clipe pentru că de acolo unii dintre noi plecau spre Bucureşti iar alţii spre Braşov. No, asta e acum, toate lucrurile frumoase au o finalitate dar asta nu înseamnă că nu se pot repeta.

Închei prin a vă relata că:
– Rocsana a luat bilete de tren pe locurile unde stăteau naşii (deci a trebuit să ne reorganizăm)
– pe drumul înapoi am povestit despre hosting şi alte alea din online
– am luat rapid două primării de sub nasul lui iBalan
– ne-am adunat la mine la un suc de prune şi iBălan s-a făcut primar pe casa mea (să-ţi fie ruşine bă)

Inevitabilul s-a produs şi au plecat şi ei la un moment dat.

#buştenitweetmeet over and out.

Pentru că nu vreau să pierd juma de zi cu link-uitul prin articol voi pune o listă cu participanţii desigur cu menţiunea: aţi fost demenţiali şi sper să ne revedem cât mai repede.

PS. nu am menţionat evenimentele mai puţin plăcute pentru a nu deranja pe nimeni.

No acum şi participanţii:

Flavia Giurgiu – glavia;) cunoscuta si sub numele de paula

Ciulea.ro – aka exclusiv în exclusivitate mai nou tatăl adoptiv

Lili Ciulea – doamna exclusiva in exclusivitate a lu’ exclusiv 😀

Cucu – cel care-si gazduieste oole in cuibul altora

Radu Balan – alcoolistul biciclist (de la injineru citire!) LIKE

Sora lui Ivo – Iana –

Ivo aka Iov sau barbatu lui Ivo Beibi

Ivo Beibi – sau fomeia lu iov

Bogdan Dascalescu – unda de lumină bascalesciana

Rocsana Bursuc PR woman for ciulea.ro, cunoscuta si sub denumirea de Suvenir care m-a produs de o scrumieră:)

Mosneagu.eu aka ThePapaBear aka Sexiest Beast Alive 😉 – LIKE !

Ruben Kislaki – omu pt care avioanele sunt mai importante decat concursul de tricouri ude 😀

Bogdan Besliu – ala de a stricat caruselu de copii 😀

Nicu aka Kriogen

Miruna Aftenie – primarita din le general ( ce onoare pe capu nostru 😀 ) aka sunt mahmura, nu beau bere, dar aduceti un cuba libre va rog 😀

Vio – ză men from le general

Prietena lui Vio 🙂

Ciprian Miloiu aka Jesus

Andrei Palatkas

Diana – colega lui Kriogen

Cezar Vasile

HOLERGA – GUEST VIP STAR şi FOTOGRAFUL EVENIMENTULUI

OLGUTA – VIP GUEST STAR

domnita O brătilă cu salariul proaspat incasat pe luna martie. :)) – sambata noapte si desigur a

MaresalX – care face alcool din hartie. – sambata noapte

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • http://www.KooKooL.ro KooKooL

  Eu numai tin sa precizez ca din cauza lui Roxana nu ne vedem nici Lumina nici eu in pozele de grup! … numa zic!

  • http://www.injineru.ro injineru

   :)) păi vreau să văd cum nu vă vedeţi:))

 • http://www.radubalan.ro Radu Balan

  numa zic si eu ca abia astept sa ajung acasa si sa descarc pozele 😛 (Sunt sigur că Holerga nu mai vede bine după ce a surprins un cadru „mai aparte”.)

  In rest domnule cand e frumos e drinkteamro si intotdeauna cand e drinkteamro si se termina apare un gust amar in gura…dar vine urmatoarea, …

  • http://www.injineru.ro injineru

   :)) băi eu le am doar pe cele de la kriogen le aştept pe cele de la voi şi videoclipurile

 • http://roxanabursuc.com rocsanaB

  Important e ca am creat un brand si cam toata lumea a incercat sa imi dea follow in actiuni de acest gen.Sunt mandra de mine
  :))
  A fost un week-end fain, un 1 mai sarbatorit cu adevarat!Fara nostalgii,lacrimi si alte cele ca ne vedem noi din nou 😀

  • http://www.facebook.com/alexandru.tabalae Alexandru Tabalae

   a fost frumos şi chiar dacă tu eşti mai strong pe mine mă ţin emoţiile:)

 • http://kriogen.name Kriogen

  Frumoasa povestire domle, nu dejeaba ai fost filmat ;)) Ai talent nu gluma, sa te apuci de scris o carte ceva 😀
  Oricum, un weekend mega fain am avut alaturi de voi toti. Sper sa ne revedem curand 🙂
  Va saluta si Diana 🙂

  • http://roxanabursuc.com rocsanaB

   Dar nu stiai ca deja are in minte o carte?Cere-i detalii :))

  • http://www.facebook.com/alexandru.tabalae Alexandru Tabalae

   şi noi o salutăm pe diana:D ne-a fost tare dragă
   cât despre carte:)) nu ai prins momentul cu nou mea carte:P o să-ţi povestesc despre ea cu prima ocazie:P

 • Pingback: Sunt doar eu si gandurile mele – DrinkteamRo – a mai terminat un weekend super …

 • Pingback: 1 mai muncitoresc | ROXANA BURSUC

 • http://www.e-legis.ro lili ciulea

  un weekend demential plin de fluturasi 🙂
  ma bucur ca va revazui, va pup pa tati!
  ce fain fu la busteni !

  • http://www.injineru.ro injineru’

   :))) câtă dreptate ai:P d-abia aştept să vin la cluj peste două săptămâni:D unde dorm?:P

   • http://www.e-legis.ro lili ciulea

    vei dormi … intr-un pat DUBLU 😛

    • http://www.injineru.ro injineru’

     UUU me like this:D băi deci ce poftă mi-o făcut ăştia de dimineaţă cu le generalul lor…:( las că vin io şi ma irish-esc cu totul:D

 • http://www.e-legis.ro lili ciulea

  aa, am uitat ceva , leaganul ala de langa rau ii HINTA, ratota era PAPARA si nu ai zic nimic de CLEOAMBELE pe care te-ai catarat 😛
  astea nu-s de lepadat dom’le 😛

  • http://roxanabursuc.com rocsanaB

   am zis eu despre astea,noi moldovenii ne completam reciproc:)))

   • http://www.injineru.ro injineru’

    ei na vezi?:) neamu’ lu ştefan e tăt unit:))
    uitasem de cleoambe:))) tre să îmi iau neapărat un dicţionar de regionalisme:D

    • http://www.e-legis.ro lili ciulea

     ii musai sa iti iei dictionar daca vrei sa te poti inteleje cu ardelenii cand vii 😀
     ia si un “laibar” , posibil sa ai nevoie 😀

     • http://www.injineru.ro injineru’

      ha haaa ştiam de laibăr:D e bluză din aia de lână nu?:D sau ceva de genul:P

     • http://www.e-legis.ro lili ciulea

      esti pe drumu cel bun 😀

 • http://www.e-legis.ro lili ciulea

  no, s-api sa te mai miri ca apare, pardon, se BAGA in tate pozele :))) =)))

  • http://www.injineru.ro injineru’

   câtă răutate dom’le:D da ştiu că în spate o iubeşti ca pă fiică-ta:D

   • http://www.e-legis.ro lili ciulea

    vai ma inji cum sa zici tu ca ma-ta ii rea! cat despre iubirea mia si a lui rocsi te asigur ca e sincera si pa fata si pa spate 😛

 • http://www.radubalan.ro Radu Balan

  muama da cata iubiure pe acilea….mail dupa mail si numai de iubire vorbim…cand facem un botez oficial pentru asta mic (injiner se lauda el), fiul celebrei familii Ciulea 😛

  • http://www.injineru.ro injineru’

   dude eu botez am primit deja in Le general:))
   iar ca explicaţie la navetele de dragoste care se perindă pe aici îţi spun un singur lucru: totul e absolut normal din moment ce te afli pe tarlaua unui injiner moldovean care se ştie că are sufletul mare şi iubitor, atât de iubitor încât se împrăştie şi-n jurul lui:P

 • http://roxanabursuc.com rocsanaB

  iar ai fumat ceva?numa iubire vezi acuma tu :)))

  • http://www.injineru.ro injineru’

   moldovaaa linişte că poate intră şi doamna corina pe aici (aka my real mom:P) şi nu vreau VREAU:))) să-i las o impresie bună:))

 • http://roxanabursuc.com rocsanaB

  gata..tac tac,merci ca mi-ai indicat o cale prin care te pot linisti cand e nevoie:)))

 • http://arfe.ro/ Cocalari si Pitzipoance

  Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

  • http://www.injineru.ro injineru’

   mersi frumos:) te mai aştept pe tarlaua mea:)

 • Pingback: Publicitate targhetata! | Ciulea's Blog

 • Pingback: Unu’ mai frumos « Cezar Vasile